Oldal kiválasztása

Babát tervezel, de a túlsúly közbe szól?🍭🍿🍬🍕

I. Trimeszter

étvágytalanság, sav jelent gondot?

A tested egy nagyon bonyolult folyamaton megy keresztül. Számos kellemetlen tünettel találkozhatsz: étvágytalanság, kimerültség, hányinger,  gyomorsav, hányás, fejfájás, székrekedés, hangulatingadozások és gyengeség. 

Nagyon érzékeny vagyok az ízekre szagokra. Baratnőm ajánlotta és nekem 100% ban bevállt. Személy szerint kiegyensúlyozott és energikus vagyok tőle. Ajánlom minden kismama számára.

Sára

II. Trimeszter

szeretnél odafigyelni és megadni mindent a kisbabád számára, de fontos, hogy tested is megkapja a szükséges vitaminokat?

Akik eddig fáradtságtól, émelygéstől, hányástól szenvedtek, azok mostanra fellélegezhetnek, általában ezek a tünetek az első trimszeter végére, a második elejére megszűnnek, vagy jelentősen enyhülnek. 

Nagyon finom 😋🤰🏽Reggelente kokusztejjel gyumolcsokkel osszeturmixolva iszom es a sulyunkat is szepen tartjuk a babaval. Megvan benne minden vitamin ami nekem es a kislanyomnak szukseges a fejlodeshez . (Jelenleg 27 hetesek vagyunk 🤰🏽) Mindenkepp ajanlani tudom a tobbi kismama szàmàra is.

Menta anyukaja

III. Trimeszter

amikor már mindketten várjátok a nagy találkozást, és szeretnéd újszülött gyermekedet újra fit, energikus anyukaként szoptatni, nevelni?🤱🏽🍼💃🏻

Ahogy a babád egyre több helyet foglal a méhedben, sok dolog fog változni: lehet, hogy még nehezebb lesz majd járni.
Egyre nagyobb kihívás lesz egy kényelmes ülőpozíciót találni. 

Most, hogy a babád ilyen sok helyet foglal, nehéz lehet egy normális adagnyi ételt megenni.
A kisebb, gyakoribb étkezésekkel valószínűleg jobban megbirkózol majd.

 

Terhessègem szerves rèsze . Minden nap hasznàlom Reggelire ès vacsorára is iszom. Emèsztèsemnek nagy segítsèget nyùjt főleg így a 3. trimeszter közepén 😌🥳

Bernadett

Mindegy melyik szakaszában jársz most ennek az izgalmas utazásnak.🚀⛵️ Babatervezéstől a szoptatás végéig a Fittastic csapata létrehozott egy olyan komplex étrendkiegészítő shaket, ami kismamák számára lett gondosan kifejlesztve.🧡🥳✨🤱🏽✨🥳🧡